U16-osaink elsöprő győzelemmel zsebelték be a 3 pontot

Második csapatunk fordulatos meccsen ikszelt a listavezető Putnokkal.

WEB46 7vege

NB III, 22. forduló

Újpest FC II –Putnok FC 3-3

NB III-as csapatunk gólzáporos mérkőzésen játszott döntetlent a Putnok együttesével, hazai pályán. Az első játékrészt 1-0-ás előnnyel zártuk, köszönhetően Tóth Ákos találatának. A fordulás után az ellenfél egyenlített, majd a mieinktől Tóth Ákos másodszor is villant, így újra nálunk volt a fór. A vendégek azonban nem adták fel, újból egalizáltak, sőt, egy kapu előtti kavarodás után a hajrában a vezetést is megszerezték. Nem ez volt viszont az utolsó érdemi történés, a ráadás perceiben Mari Zoltán köszönt be egy gyönyörű támadás végén, így a végeredmény 3-3 lett. A tabellán továbbra is a 6. helyet foglalja el Mundi Viktor együttese, amely a 23. fordulóban Cigándon bizonyíthat.


Országos U19, Kiemelt, 15. forduló

DVTK – Újpest FC 2-2

U19-es alakulatunknak nem sikerült eldönteni a mérkőzést a DVTK otthonában, a végeredmény 2-2 lett. A miskolciak a második félidőben szereztek vezetést, ám a mieinktől Hallay Zalán, egyenlített, majd a második diósgyőri gólra Briz Csongor válaszolt. A lila-fehérek ezzel a döntetlennel a 10. helyen állnak, a következő körben pedig a Puskás Akadémiát látják vendégül.


Országos U17, Alap, 15. forduló

Szeged-Csanád Grosics A. –Újpest FC 1-0

U17-eseink idegenben szenvedtek vereséget, nem bírtak el a szegediekkel. Az ellenfél már az első félidőben megszerezte a vezetést, és ezt meccs végéig sikerült is tartania. A 16. fordulóban a PMFC csapatával szemben lesz esélye javítani a mieinknek.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 18. forduló

Gyöngyösi AK – Újpest FC 0-8

U16-osaink elsöprő, 8-0-ás győzelmet arattak Gyöngyösön a 18. fordulóban. A házigazdának esélye sem volt, az újpesti srácoktól csak úgy záporoztak a gólok. Kiss Gábor, Katona Benedek László és Oláh Tamás Bendegúz kétszer is villant, de Vékony Marcell Márk és Zserai Dávid is betalált. Ezzel a sikerrel tabella második helyén állnak a lila-fehérek, és legközelebb a Szolnok csapatát látják vendégül.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.