Női együttesünk meg sem állt 10 gólig a hétvégén

Második csapatunk az Eger gárdája ellen győzött, U17-es és U16-os fiataljaink ikszeltek.

WEB46 7vege

NB III, 24. forduló

Újpest FC II – Eger SE 3-1

NB III-as együttesünk hazai pályán zsebelte be a 3 pontot az Eger ellen. Az első játékrész gól nélkül zajlott, azonban a másodikban Dékei Márk, Mari Zoltán és Sarkadi Kristóf jóvoltából sikerült háromszor is betalálniuk fiataljainknak. A 85. percben az ellenfél szépített, így 3-1-es eredménnyel zárult a mérkőzés. A következő fordulóban Debrecenbe látogatnak az újpestiek.

Női NB II, Keleti csoport, 16. forduló

Kolorcity Kazincbarcikai SC – Újpest FC 1-10

Oroszi Sándor csapata megállíthatatlan, ezúttal Kazincbarcikán aratott sikert. Szalontai Georgina és Katona Vanda Laura háromszor, Kiss Fanni kétszer villant, de Balogh Panna és Véglás Viktória is betalált, így 10-1-es győzelem lett a vége. A lila-fehérek a tabella második helyén állnak, és a következő körben a Nyíregyháza együttesét fogadják.

Országos U19, Kiemelt, 17. forduló

ETO FC Győr – Újpest FC 0-1

U19-eseink Győrből hozták el a 3 pontot a 17. fordulóban. Az ellenfélnek nem sikerült megzörgetnie a hálót, a mieink közül viszont Necula Krisztián Nikolász talált be a 68. percben, és mivel több gól nem esett, ez az 1-0-s győzelmet jelentette. A tabella 9. helyét foglalják el az újpestiek, és a 18. fordulóban a Tarpa SC-t fogadják.

Országos U17, Alap, 17. forduló

KTE LA – Újpest FC 3-3

U17-eseink a Kecskemét ellen ikszeltek a hétvégén idegenben, egy rendkívül gólgazdag meccsen, amely 3-3-as eredménnyel zárult. Palkó Áronnak már a 4. percben sikerült betalálnia, utána Giuliani Marcello villant még kétszer. A következő körben az UDSE-t látják vendégül a lila-fehérek.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 20. forduló

FILO SE – Újpest FC 2-2

U16-os fiataljaink fordulatos mérkőzésen játszottak döntetlent Nyíregyházán. Bár az első 45 perc után még a hazaiak vezettek, a második játékrészben a mienktől Oláh Tamás Bendegúz szépített, majd Tóth Alex egyenlített, így 2-2-vel ért véget a találkozó. A következő körben – hazai pályán – a BVSC csapata lesz az ellenfél.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.