Női csapatunk összesen 19 gólt termelt két forduló alatt

Oroszi Sándor együttese javította egyébként is impozáns gólkülönbségét, U16-osaink rangadót veszítettek.

WEB46 7vege

NB III, 23. forduló

Evolution Hungary-Cigánd SE – Újpest FC II 2-0

Mundi Viktor együttese nem tudta tartani a lépést a Cigánd gárdájával, a mieink 2-0 vereséget szenvedtek idegenben. A gól nélküli első játékrészt kétgólos második félidő követte, de sajnos mindkét találatot riválisunk szerezte. A lila-fehérek ezzel az eredménnyel lecsúsztak a tabella 8. helyére, 33 ponttal. A bajnokságból még hét forduló van hátra, a következő körben az Eger csapata érkezik Újpestre.

Női NB II, Keleti csoport, 14. és 15. forduló

Gyulai Amazonok – Újpest FC 0-7

Újpest FC – Szolnoki MÁV Utánpótlás FC 12-0

Női együttesünk elsöprő, 7-0-ás győzelmet aratott a 14. fordulóban, Gyulán. Katona Vanda Laura 4-szer zörgette meg a hálót, de Kiss Fanni, Véglás Viktória és Balogh Panna is betalált. Oroszi Sándor gárdájának mindössze 3 napja volt felkészülni a következő megmérettetésre, amikor is szolnoki lányokat látta vendégül. Gólzáporból most sem volt hiány, 12 gólig meg sem álltak a lila-fehérek. Már az első 45 perc után 6-0 volt az állás, a lefújásig pedig sikerült ezt megdupláznunk, így 12-0 lett a végeredmény. Fazekas Vivien volt az első, aki gólt szerzett, őt követte Kiss Fanni, aki mesterhármasával segítette a győzelmet. Eredményes volt még Katona Vanda Laura (4 találattal), illetve Szalontai Georgina (szintén elképesztő, 4 góllal). A lányok jelenleg a tabella második helyét foglalják el 39 ponttal, a 16. fordulóban pedig Kazincbarcikáról hozhatják el az újabb 3 pontot.

Országos U19, Kiemelt, 16. forduló

Újpest FC – Puskás Akadémia FC 2-5

U19-eseink gólgazdag mérkőzésen kaptak ki 5-2-re, hazai pályán. Az első félidőiben Kruppai Adrián zörgette meg a hálót, majd Tóth Máté György is eredményes volt, de az újpesti fiatalok végül nem bírtak el a listavezető Puskással. A mieink így a tabella 10. helyén állnak, a következő körben pedig Győrben lesz esélyük bizonyítani.

 

Országos U17, Alap, 16. forduló

Újpest FC – PMFC 1-1

U17-eseink hazai pályán játszottak döntetlent a Pécs ellen. A mérkőzés 10. percében szerezte meg az ellenfél a vezetést, amit egészen az utolsó pillanatokig tudott is tartani. A 93. percben viszont jött Jászberényi Péter, és megmentette az egyik pontot az újpestiek számára. A 17. fordulóban Kecskeméten lépnek pályára a lila-fehérek.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 19. forduló

Újpest FC – Szolnoki MÁV Utánpótlás FC 1-2

U16-os fiataljainkra rangadó várt, hiszen az éllovas Szolnokot fogadták. Az ellenfél már az első játékrészben 2-0-s előnybe került, ám a szünet után sikerült szépítenünk, méghozzá Lugosi Krisztián góljával. Az egyenlítés viszont sajnos nem sikerült, a vége így 1-2 lett, amellyel a mieink a második helyen, lemaradásunk pedig már 4 pont a szolnokiak mögött.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.