NB III-as és női csapatunk is 4-2-es idegenbeli sikert ünnepelhetett

NB III-as és női csapatunk is 4-2-es idegenbeli sikert ünnepelhetett

NB III., 11. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Újpest FC II 2-4

NB III-as csapatunk Tiszaújvárosban aratott sikert. Már az első játékrészben bekezdtek fiataljaink, Simon Balázs Bálint, Dékei Márk és Oliver Jürgens voltak eredményesek, így 3 góllal vezettünk a félidőben. A második 45 percben a hazaiak elkezdtek felzárkózni, de Radosevic Ognjen góljával eldőlt a mérkőzés. Így a csapat a 6. helyre lépett fel a tabellán és legközelebb a Karcagi SE-vel mérkőzik meg.

A gólt és a két gólpasszt jegyző Dékei Márk értékelte a összecsapást:

 ’"Azt vettem észre a csapaton, hogy a két kapott gól nem zavarta meg a fejeket, a mérkőzés közepe fele sikerült eldönteni a meccset, és igy 4-2-re sikerült győznünk. Azt éreztem, hogy igazi csapatként játszottunk, és meg is lett az eredménye.  A saját teljesítményemmel meg voltam elégedve, hiszen sikerült egy góllal es két gólpasszal hozzájárulnom a sikerhez.”

Női NB II., Keleti csoport, 6. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC – Újpest FC 2-4

Női csapatunk ismét sikert aratott, ezúttal a Nyíregyháza Spartacus FC otthonában. Gólgazdag mérkőzésen hoztuk el a 3 pontot., Katona Vanda mesterhármasa és Véglás Viktória gólja garantálta a 4-2-es győzelmet. A következő fordulóban az Eger SE-t látjuk vendégül.

Országos U19, Kiemelt, 7. forduló

Tarpa SC – Újpest FC 4-4

U19-es alakulatunk a Tarpa SC pályáján döntetlennel, azaz 4-4-es végeredménnyel zárta a mérkőzést.  Necula Krisztián Nikolász 3-szor is villant, mellette még Wittmann Norbert zörgette meg a hálót. Jelenleg a 8. helyet foglaljuk el a tabellán, a 8. fordulóban pedig a Paksi FC-vel mérkőzik meg.

Országos U17, Alap, 6. forduló

Újpest FC – KTE LA 1-2

U17-eseink hazai pályán fogadták a KTE LA csapatát.  A fordulatos mérkőzés sajnos vereséggel zárult, a szépítő gólt az első félidőben Palkó Áronnak köszönhettük. Legközelebb az UDSE csapata várja az Újpestet.

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.