NB III-as csapatunk hátrányból fordítva nyert

NB III-as csapatunk hátrányból fordítva nyert

NB III, 14. forduló

Újpest FC II. – FC Hatvan 3-1

NB III-as csapatunk hazai pályán zsebelte be a 3 pontot. Az FC Hatvan ellen 3-1-es győzelmet ünnepelhettünk, Varga Balázs, Franklin Sasere és Oliver Jurgens voltak eredményesek. A következő fordulóban a Gyöngyösi AK lát minket vendégül.

Női NB II, Keleti csoport, 9. forduló

Újpest FC – FC Hatvan 4-0

Női együttesünk elsöprő, 4-0-ás győzelmet aratott az Újpest FC pályáján. Kerekes Krisztina kétszer is villant, valamint Kiss Fanni és Balogh Panna is betalált. A tabellán jelenleg a második helyet foglalják az újpesti hölgyek, és a 10. körben az Arany Bácska Egyesület fogadja őket.

Országos U19, Kiemelt, 8. forduló

Újpest FC – Paksi Futball Club KFT.

A mérkőzés az ellenfél kérésére halasztásra került.

Országos U17, Alap, 7. forduló

UDSE – Újpest FC 5-2

U17-es alakulatunknak nem jött ki a lépés az UDSE ellen, a fordulatos mérkőzés vége 5-2 lett az ellenfél javára. A szépítő gólokat Jászberényi Péter Attila szerezte. A csapat a következő fordulóban a Sajóvölgye Focisuli ellen javíthat.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 9. forduló

Újpest FC – Tarpa SC 3-3

U16-osaink gólgazdag mérkőzést játszottak a Tarpa SC gárdájával, amely 3-3-mal zárult. Az első félidőben Katona Benedek László és Lugosi Krisztián zörgette meg a hálót, előbbi pedig a szünet után gyakorlatilag egyből is villant. A lila-fehér srácok legközelebb a Vác pályájára látogatnak.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.