Női csapatunk és U16-osaink is gáláztak hétvégén

Női csapatunk és U16-osaink is gáláztak hétvégén

NB III, 9. forduló

Eger SE – Újpest FC II 1-0

NB III-as csapatunk Radosevic Ognjen öngóljával 1-0-ás vereséget szenvedett Egerben, a 9. fordulóban. Mundi Viktor együttese így jelenleg 10 ponttal 10. a tabellán, és legközelebb a DVSC II-t fogadja.

Női NB II, Keleti csoport, 1. forduló

SKSE Women – Újpest FC 0-6

Női csapatunk pótolt mérkőzést játszott az első fordulóból az SKSE ellen, és újabb magabiztos sikert aratott. Katona Vanda és Kiss Fanni kétszer-kétszer, míg Szalontai Georgina és Kerekes Krisztina egyszer-egyszer voltak eredményesek. A lila-fehér lányok négy meccs alatt kilenc pontot gyűjtöttek, és már 3-ak a tabellán.

Országos U19, Kiemelt, 5. forduló

Puskás Akadémia – Újpest FC 3-2

U19-eseink a Puskás Akadémia otthonában fordulatos mérkőzésen, sajnos végül vereséget szenvedtek 3-2-re. Véber György csapatában Necula Krisztián és Mucsányi Miron voltak eredményesek. Az Újpest jelenleg 8. az U19-es Kiemelt bajnokságban.

Országos U17, Alap, 4. forduló

Újpest FC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-5

U17-es alakulatunknak nem jött ki a lépés a Szeged ellen, Bordán Csaba fiai hazai pályán kaptak ki 5-1-re, a szépítő gólt Acsai Dániel szerezte. A srácok a 9. helyről várhatják a PMFC elleni következő bajnokit.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 5. forduló

Újpest FC – Gyöngyösi AK 5-1

Az U16-os csapatunk sima 5-1-es győzelmet ünnepelhetett a Gyöngyös ellen. Katona Benedek kétszer is villant, mellette Lugosi Krisztián, Flórea Zsombor és Oláh Tamás köszöntek be. Az U16-osok hibátlanul vezetik a Regionális Kiemelt bajnokság keleti csoportját. 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.