Női csapatunk újabb győzelmet aratott, ezúttal Hatvanból hozta el a 3 pontot

Második csapatunk, U17-es és U16-os fiataljaink is ikszeltek a hétvégén.
web

NB III, 28. forduló

Újpest FC II –SBTC 1-1

NB III-as együttesünk döntetlent játszott az SBTC gárdájával a hétvégén. Az első játékrészben az ellenfél talált be elsőként, de fordulás után sikerült egyenlítenie az újpestieknek, Árki Marcell köszönt be. Így alakult ki az 1-1-es végeredmény. Még két mérkőzés áll a lila-fehérek rendelkezésére, hogy a 8. helyről feljebb lépjenek a tabellán, a következő körben pedig a hatvaniak ellen lesz esélyük bizonyítani.

Női NB II, Keleti csoport, 20. forduló

FC Hatvan – Újpest FC 0-2

Oroszi Sándor csapata ezúttal Hatvanból hozta el a 3 pontot, a 20. fordulóban. Szalontai Georgina és Katona Vanda Laura zörgették meg a hálót, a hazaiak pedig nem tudtak válaszolni a két bekapott gólra, így 2-0-ás végeredménnyel zárult a mérkőzés. Az újpesti hölgyek a második helyet foglalják el a tabellán, 5 ponttal vannak lemaradva az első helyen álló Honvédtól. A következő körben hazai pályán várják az Arany Bácska Egyesületet a mieink.

Országos U19, Kiemelt, 21. forduló

Ferencvárosi TC –Újpest FC 2-0

U19-es fiataljaink a Ferencváros otthonában szenvedtek 2-0-ás vereséget. A gól nélküli első félidőt, 2 gólos második követte, sajnos azonban csak az ellenfél részéről érkeztek a találatok. A lila-fehérek 20 ponttal a 9. helyen állnak a tabellán, és a 22. fordulóban, (azaz a szezon utolsó mérkőzésén) a DVSC-t fogadják.

Országos U17, Alap, 21. forduló

Békéscsaba 1912 Előre SE–Újpest FC 2-2

U17-eseink Békéscsabán ikszeltek, a 21. fordulóban. Az első játékrészben a hazaiak találtak be, majd a második 45 percben előbb Katona Benedek Lászlónak sikerült az egyenlítés, majd mindössze két perccel ezt követően Giuliani Marcello a vezetést is megszerezte nekünk. A békéscsabaiaknak azonban kicsivel a vége előtt, a 86. percben sikerült egy pontot megmenteniük, így a 2-2-vel zárult a találkozó. Az utolsó fordulóban az Illés Akadémia-Haladás érkezik Újpestre.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 24. forduló

REAC Sportiskola SE– Újpest FC 1-1

U16-osaink is döntetlent játszottak a hétvégén, a REAC otthonában. Már a 7. percben sikerült betalálnia a mieink közül Welser Milán Lászlónak, amire az ellenfél rövidesen válaszolt is, így 1-1 lett a mérkőzés végeredménye.  52 ponttal, a második helyet foglalják el a tabellán a lila-fehérek, és a 25. fordulóban Debrecenben játszanak rangadót, mely akár az ezüstérem sorsát is eldöntheti.

Női csapatunk elsöprő, tízgólos győzelmet aratott a hétvégén

 U19 és U16-os fiataljaink hazai pályán zsebelték be a 3 pontot.
 up

NB III, 27. forduló

Karcagi SE –Újpest FC II 3-1

NB III-as együttesünk nem bírt el a Karcag gárdájával, idegenben szenvedett 3-1-es vereséget. A szépítő gólt a lila-fehérek részéről - a 61. percben - Dékei Márk lőtte. Még 3 forduló áll az újpestiek rendelkezésére, hogy javítsák pozíciójukat, jelenleg a tabella 8. helyén állnak. A következő körben az SBTC-t látják vendégül a mieink.

Női NB II, Keleti csoport, 19. forduló

Újpest FC – BVSC-Zugló 10-0

Oroszi Sándor csapata újabb elsöprő győzelmet aratott, ezúttal a Zugló gárdája ellen, 10 gólig meg sem álltak. Katona Vanda Laura 4-szer, Kiss Fanni ugyanennyiszer, Kreisz Náni és Szalontai Georgina pedig egyszer-egyszer villantak meg. A tabella második helyén állnak a mieink, és a következő fordulóban Hatvanra látogatnak.

Országos U19, Kiemelt, 20. forduló

Újpest FC – Illés Akadémia-Haladás 3-0

U19-es fiataljaink az Újpest pályáján zsebelték be a 3 pontot az Illés Akadémia ellen. Már a 9. percben sikerült a mieinktől Kruppai Adriánnak betalálni, a fordulás után pedig Tóth Marcell és Kabát Kevin is beköszönt, utóbbi ráadásul szöglet után szerzett egy pazar sarkazós gólt, így alakult ki a 3-0-ás győzelem. Még két forduló áll a lila-fehérek rendelkezésére, hogy a 9. helyről feljebb kapaszkodjanak, a 21. fordulóban pedig a Ferencváros otthonában bizonyíthatnak.

Országos U17, Alap, 20. forduló

Újpest FC – Kelen SC 0-2

U17-eseink hazai pályán szenvedtek vereséget a Kelen SC gárdájától. Már az első 45 percben megszerezte az ellenfél a vezetést, a második játékrészben a vendégek előnye kétgólosra gyarapodott, amire a mieink már nem tudtak válaszolni. A tabella 11. helyén állnak az újpesti srácok, és a következő fordulóban Békéscsabáról lesz esélyük elhozni a 3 pontot.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 23. forduló

Újpest FC – Vác VLSE 4-0

U16-osaink elsöprő 4-0-ás győzelmet arattak Újpesten, a Vác együttese ellen. Zserai Dávid az első félidőben, Katona Benedek László a másodikban duplázott, így jön ki a 4-0-ás végeredmény.  51 ponttal, a tabella második helyét foglalják el a mieink, és a 24. fordulóban a REAC gárdájával mérkőznek meg.

 

U17-es fiataljaink győzelemmel tértek haza Putnokról

Második csapatunk és női együttesünk is ikszelt a hétvégén.

web

NB III, 26. forduló

Újpest FC II – Termálfürdő FC Tiszaújváros 0-0

NB III-as együttesünknek nem sikerült eldönteni a mérkőzést, hazai pályán ikszelt a Tiszaújváros gárdájával. A 90 perc alatt egyik csapatnak sem sikerült betalálnia, így a végeredmény 0-0 lett. Mundi Viktor együttese a 7. helyen áll a tabellán, a következő fordulóban pedig a Karcag pályáján lesz esélye a pontszerzésre.

 
Női NB II, Keleti csoport, 18. forduló

Eger SE –Újpest FC 2-2

Oroszi Sándor csapata Egerben játszott döntetlent a hétvégén. Először a házigazdák szereztek vezetést, amire a lila-fehér hölgyek rövidesen válaszoltak is, Katona Vanda Laura és Kiss Fanni még a szünet előtt megfordították az állást. Sajnos az ellenfélnek rögtön fordulást követően sikerült egyenlítenie, így 2-2-vel zárult a mérkőzés. Női csapatunk a 19. fordulóban a BVSC-Zuglót látja vendégül.

 
Országos U19, Kiemelt, 19. forduló

Paksi Futball Club KFT. – Újpest FC 2-0

U19-eseink a Paks otthonában szenvedtek vereséget. Az ellenfélnek sikerült kétszer is betalálni, amire a mieink nem tudtak válaszolni, így 2-0 lett a végeredmény. Fiataljaink a tabella 9. helyét foglalják el 17 ponttal, és a következő körben az Illés Akadémiával mérkőznek meg Újpesten.

 
Országos U17, Alap, 19. forduló

Sajóvölgye Focisuli– Újpest FC 1-2

U17-eseink Putnokról hozták el a 3 pontot a 19. fordulóban. Az ellenfél gárdája már a 4. percben megszerezte a vezetést, azonban Palkó Áron és Beatty Anthony David góljainak köszönhetően a mérkőzés 2-1-es lila-fehér győzelemmel zárult. A 20. fordulóban a Kelen SC-t fogadják a mieink.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 22. forduló

Tarpa SC –Újpest FC 1-0

U16-os fiataljaink nem bírtak el a Tarpa együttesével, 1-0-ás vereséggel tértek haza hétvégén. A házigazdák már az első félidőben betaláltak, amire a mieink nem tudtak válaszolni. A tabella 2. helyét foglalják el az újpestiek, és a következő körben – hazai pályán – a Vác csapata lesz az ellenfél.

Második csapatunk Debrecenben gyűjtötte be a 3 pontot

Női együttesünk fordulatos mérkőzésen győzedelmeskedett, U16-os fiataljaink meg sem álltak 6 gólig.

web 0423

NB III, 25. forduló

DVSC II. – Újpest FC II. 0-2

Mundi Viktor együttese Debrecenből hozta el a 3 pontot a hétvégén. A gól nélküli első 45 percet kétgólos második félidő követte, a mieinktől mindkétszer Dékei Márk talált be, így a végeredmény 2-0 lett a lila-fehérek javára. NB III-asaink a tabella 6. helyét foglalják el 39 ponttal, és a 26. fordulóban a Tiszaújvárost látják vendégül.


Női NB II, Keleti csoport, 17. forduló

 Újpest FC – Nyíregyháza Spartacus FC 3-2

 Női csapatunk fordulatos mérkőzésen aratott sikert a Nyíregyháza ellen, hazai pályán. Az ellenfél csapatának már a 9. percben sikerült betalálnia, de Katona Vanda Laura még a félidő előtt kétszer is villant, ezzel megfordítva az állást. A nyíregyháziak a fordulás után egyenlítettek, azonban Véglás Viktória gólja döntötte el a mérkőzést, 3-2-re nyertek mieink. A következő körben Egerben lesz esélyük a 3 pont megszerzésére az újpesti hölgyeknek.


Országos U19, Kiemelt, 18. forduló

Újpest FC– Tarpa SC 5-0

U19-eseink elsöprő, 5-0-s győzelmet arattak hazai pályán, a Tarpa SC gárdája felett. Már az első félidőben megszerezték a vezetést, Tóth Marcell és Kruppai Adrián villantak meg. A gólzáport a szünet után Futsek Fedor Konrád (2) és Kéri Bence folytatták, így alakult ki a végeredmény. Az újpestiek 17 ponttal a tabella 9. helyén állnak, és a 19. fordulóban a Pakssal mérkőznek meg.


Országos U17, Alap, 18. forduló

Újpest FC – UDSE 1-4

U17-eseinknek nem tudták tartani a lépést az UDSE gárdájával, hazai pályán szenvedtek 4-1-es vereséget. A szépítő gólt Palkó Áronnak köszönhetjük. A következő fordulóban a Sajóvölgye Focisuli otthonában lesz esélye bizonyítani a mieinknek.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 21. forduló

Újpest FC –BVSC-Zugló 6-0

U16-os fiataljaink esélyt sem adtak a BVSC csapatának, hazai pályán győzedelmeskedtek. Akárcsak a 15. fordulóban, az újpestiek most sem álltak meg 6 gólig. Már az első játékrészben sikerült 4 találattal ellépnünk, Lugosi Krisztián kétszer, Adamcsek Erik és Katona Benedek László egyszer-egyszer zörgették meg a hálót. A második félidőben Zserai Dávid még kétszer villant, így a lila-fehér együttes ismét kiütéses győzelmet zsebelt be. Az újpesti srácok a tabella 2. helyét foglalják el, és a 22. fordulóban a Tarpa SC otthonába látogatnak.

 

Női együttesünk meg sem állt 10 gólig a hétvégén

Második csapatunk az Eger gárdája ellen győzött, U17-es és U16-os fiataljaink ikszeltek.

WEB46 7vege

NB III, 24. forduló

Újpest FC II – Eger SE 3-1

NB III-as együttesünk hazai pályán zsebelte be a 3 pontot az Eger ellen. Az első játékrész gól nélkül zajlott, azonban a másodikban Dékei Márk, Mari Zoltán és Sarkadi Kristóf jóvoltából sikerült háromszor is betalálniuk fiataljainknak. A 85. percben az ellenfél szépített, így 3-1-es eredménnyel zárult a mérkőzés. A következő fordulóban Debrecenbe látogatnak az újpestiek.

Női NB II, Keleti csoport, 16. forduló

Kolorcity Kazincbarcikai SC – Újpest FC 1-10

Oroszi Sándor csapata megállíthatatlan, ezúttal Kazincbarcikán aratott sikert. Szalontai Georgina és Katona Vanda Laura háromszor, Kiss Fanni kétszer villant, de Balogh Panna és Véglás Viktória is betalált, így 10-1-es győzelem lett a vége. A lila-fehérek a tabella második helyén állnak, és a következő körben a Nyíregyháza együttesét fogadják.

Országos U19, Kiemelt, 17. forduló

ETO FC Győr – Újpest FC 0-1

U19-eseink Győrből hozták el a 3 pontot a 17. fordulóban. Az ellenfélnek nem sikerült megzörgetnie a hálót, a mieink közül viszont Necula Krisztián Nikolász talált be a 68. percben, és mivel több gól nem esett, ez az 1-0-s győzelmet jelentette. A tabella 9. helyét foglalják el az újpestiek, és a 18. fordulóban a Tarpa SC-t fogadják.

Országos U17, Alap, 17. forduló

KTE LA – Újpest FC 3-3

U17-eseink a Kecskemét ellen ikszeltek a hétvégén idegenben, egy rendkívül gólgazdag meccsen, amely 3-3-as eredménnyel zárult. Palkó Áronnak már a 4. percben sikerült betalálnia, utána Giuliani Marcello villant még kétszer. A következő körben az UDSE-t látják vendégül a lila-fehérek.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 20. forduló

FILO SE – Újpest FC 2-2

U16-os fiataljaink fordulatos mérkőzésen játszottak döntetlent Nyíregyházán. Bár az első 45 perc után még a hazaiak vezettek, a második játékrészben a mienktől Oláh Tamás Bendegúz szépített, majd Tóth Alex egyenlített, így 2-2-vel ért véget a találkozó. A következő körben – hazai pályán – a BVSC csapata lesz az ellenfél.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.