U17-es fiataljaink győzelemmel tértek haza Putnokról

Második csapatunk és női együttesünk is ikszelt a hétvégén.

web

NB III, 26. forduló

Újpest FC II – Termálfürdő FC Tiszaújváros 0-0

NB III-as együttesünknek nem sikerült eldönteni a mérkőzést, hazai pályán ikszelt a Tiszaújváros gárdájával. A 90 perc alatt egyik csapatnak sem sikerült betalálnia, így a végeredmény 0-0 lett. Mundi Viktor együttese a 7. helyen áll a tabellán, a következő fordulóban pedig a Karcag pályáján lesz esélye a pontszerzésre.

 
Női NB II, Keleti csoport, 18. forduló

Eger SE –Újpest FC 2-2

Oroszi Sándor csapata Egerben játszott döntetlent a hétvégén. Először a házigazdák szereztek vezetést, amire a lila-fehér hölgyek rövidesen válaszoltak is, Katona Vanda Laura és Kiss Fanni még a szünet előtt megfordították az állást. Sajnos az ellenfélnek rögtön fordulást követően sikerült egyenlítenie, így 2-2-vel zárult a mérkőzés. Női csapatunk a 19. fordulóban a BVSC-Zuglót látja vendégül.

 
Országos U19, Kiemelt, 19. forduló

Paksi Futball Club KFT. – Újpest FC 2-0

U19-eseink a Paks otthonában szenvedtek vereséget. Az ellenfélnek sikerült kétszer is betalálni, amire a mieink nem tudtak válaszolni, így 2-0 lett a végeredmény. Fiataljaink a tabella 9. helyét foglalják el 17 ponttal, és a következő körben az Illés Akadémiával mérkőznek meg Újpesten.

 
Országos U17, Alap, 19. forduló

Sajóvölgye Focisuli– Újpest FC 1-2

U17-eseink Putnokról hozták el a 3 pontot a 19. fordulóban. Az ellenfél gárdája már a 4. percben megszerezte a vezetést, azonban Palkó Áron és Beatty Anthony David góljainak köszönhetően a mérkőzés 2-1-es lila-fehér győzelemmel zárult. A 20. fordulóban a Kelen SC-t fogadják a mieink.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 22. forduló

Tarpa SC –Újpest FC 1-0

U16-os fiataljaink nem bírtak el a Tarpa együttesével, 1-0-ás vereséggel tértek haza hétvégén. A házigazdák már az első félidőben betaláltak, amire a mieink nem tudtak válaszolni. A tabella 2. helyét foglalják el az újpestiek, és a következő körben – hazai pályán – a Vác csapata lesz az ellenfél.

Második csapatunk Debrecenben gyűjtötte be a 3 pontot

Női együttesünk fordulatos mérkőzésen győzedelmeskedett, U16-os fiataljaink meg sem álltak 6 gólig.

web 0423

NB III, 25. forduló

DVSC II. – Újpest FC II. 0-2

Mundi Viktor együttese Debrecenből hozta el a 3 pontot a hétvégén. A gól nélküli első 45 percet kétgólos második félidő követte, a mieinktől mindkétszer Dékei Márk talált be, így a végeredmény 2-0 lett a lila-fehérek javára. NB III-asaink a tabella 6. helyét foglalják el 39 ponttal, és a 26. fordulóban a Tiszaújvárost látják vendégül.


Női NB II, Keleti csoport, 17. forduló

 Újpest FC – Nyíregyháza Spartacus FC 3-2

 Női csapatunk fordulatos mérkőzésen aratott sikert a Nyíregyháza ellen, hazai pályán. Az ellenfél csapatának már a 9. percben sikerült betalálnia, de Katona Vanda Laura még a félidő előtt kétszer is villant, ezzel megfordítva az állást. A nyíregyháziak a fordulás után egyenlítettek, azonban Véglás Viktória gólja döntötte el a mérkőzést, 3-2-re nyertek mieink. A következő körben Egerben lesz esélyük a 3 pont megszerzésére az újpesti hölgyeknek.


Országos U19, Kiemelt, 18. forduló

Újpest FC– Tarpa SC 5-0

U19-eseink elsöprő, 5-0-s győzelmet arattak hazai pályán, a Tarpa SC gárdája felett. Már az első félidőben megszerezték a vezetést, Tóth Marcell és Kruppai Adrián villantak meg. A gólzáport a szünet után Futsek Fedor Konrád (2) és Kéri Bence folytatták, így alakult ki a végeredmény. Az újpestiek 17 ponttal a tabella 9. helyén állnak, és a 19. fordulóban a Pakssal mérkőznek meg.


Országos U17, Alap, 18. forduló

Újpest FC – UDSE 1-4

U17-eseinknek nem tudták tartani a lépést az UDSE gárdájával, hazai pályán szenvedtek 4-1-es vereséget. A szépítő gólt Palkó Áronnak köszönhetjük. A következő fordulóban a Sajóvölgye Focisuli otthonában lesz esélye bizonyítani a mieinknek.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 21. forduló

Újpest FC –BVSC-Zugló 6-0

U16-os fiataljaink esélyt sem adtak a BVSC csapatának, hazai pályán győzedelmeskedtek. Akárcsak a 15. fordulóban, az újpestiek most sem álltak meg 6 gólig. Már az első játékrészben sikerült 4 találattal ellépnünk, Lugosi Krisztián kétszer, Adamcsek Erik és Katona Benedek László egyszer-egyszer zörgették meg a hálót. A második félidőben Zserai Dávid még kétszer villant, így a lila-fehér együttes ismét kiütéses győzelmet zsebelt be. Az újpesti srácok a tabella 2. helyét foglalják el, és a 22. fordulóban a Tarpa SC otthonába látogatnak.

 

Női együttesünk meg sem állt 10 gólig a hétvégén

Második csapatunk az Eger gárdája ellen győzött, U17-es és U16-os fiataljaink ikszeltek.

WEB46 7vege

NB III, 24. forduló

Újpest FC II – Eger SE 3-1

NB III-as együttesünk hazai pályán zsebelte be a 3 pontot az Eger ellen. Az első játékrész gól nélkül zajlott, azonban a másodikban Dékei Márk, Mari Zoltán és Sarkadi Kristóf jóvoltából sikerült háromszor is betalálniuk fiataljainknak. A 85. percben az ellenfél szépített, így 3-1-es eredménnyel zárult a mérkőzés. A következő fordulóban Debrecenbe látogatnak az újpestiek.

Női NB II, Keleti csoport, 16. forduló

Kolorcity Kazincbarcikai SC – Újpest FC 1-10

Oroszi Sándor csapata megállíthatatlan, ezúttal Kazincbarcikán aratott sikert. Szalontai Georgina és Katona Vanda Laura háromszor, Kiss Fanni kétszer villant, de Balogh Panna és Véglás Viktória is betalált, így 10-1-es győzelem lett a vége. A lila-fehérek a tabella második helyén állnak, és a következő körben a Nyíregyháza együttesét fogadják.

Országos U19, Kiemelt, 17. forduló

ETO FC Győr – Újpest FC 0-1

U19-eseink Győrből hozták el a 3 pontot a 17. fordulóban. Az ellenfélnek nem sikerült megzörgetnie a hálót, a mieink közül viszont Necula Krisztián Nikolász talált be a 68. percben, és mivel több gól nem esett, ez az 1-0-s győzelmet jelentette. A tabella 9. helyét foglalják el az újpestiek, és a 18. fordulóban a Tarpa SC-t fogadják.

Országos U17, Alap, 17. forduló

KTE LA – Újpest FC 3-3

U17-eseink a Kecskemét ellen ikszeltek a hétvégén idegenben, egy rendkívül gólgazdag meccsen, amely 3-3-as eredménnyel zárult. Palkó Áronnak már a 4. percben sikerült betalálnia, utána Giuliani Marcello villant még kétszer. A következő körben az UDSE-t látják vendégül a lila-fehérek.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 20. forduló

FILO SE – Újpest FC 2-2

U16-os fiataljaink fordulatos mérkőzésen játszottak döntetlent Nyíregyházán. Bár az első 45 perc után még a hazaiak vezettek, a második játékrészben a mienktől Oláh Tamás Bendegúz szépített, majd Tóth Alex egyenlített, így 2-2-vel ért véget a találkozó. A következő körben – hazai pályán – a BVSC csapata lesz az ellenfél.

 

Női csapatunk összesen 19 gólt termelt két forduló alatt

Oroszi Sándor együttese javította egyébként is impozáns gólkülönbségét, U16-osaink rangadót veszítettek.

WEB46 7vege

NB III, 23. forduló

Evolution Hungary-Cigánd SE – Újpest FC II 2-0

Mundi Viktor együttese nem tudta tartani a lépést a Cigánd gárdájával, a mieink 2-0 vereséget szenvedtek idegenben. A gól nélküli első játékrészt kétgólos második félidő követte, de sajnos mindkét találatot riválisunk szerezte. A lila-fehérek ezzel az eredménnyel lecsúsztak a tabella 8. helyére, 33 ponttal. A bajnokságból még hét forduló van hátra, a következő körben az Eger csapata érkezik Újpestre.

Női NB II, Keleti csoport, 14. és 15. forduló

Gyulai Amazonok – Újpest FC 0-7

Újpest FC – Szolnoki MÁV Utánpótlás FC 12-0

Női együttesünk elsöprő, 7-0-ás győzelmet aratott a 14. fordulóban, Gyulán. Katona Vanda Laura 4-szer zörgette meg a hálót, de Kiss Fanni, Véglás Viktória és Balogh Panna is betalált. Oroszi Sándor gárdájának mindössze 3 napja volt felkészülni a következő megmérettetésre, amikor is szolnoki lányokat látta vendégül. Gólzáporból most sem volt hiány, 12 gólig meg sem álltak a lila-fehérek. Már az első 45 perc után 6-0 volt az állás, a lefújásig pedig sikerült ezt megdupláznunk, így 12-0 lett a végeredmény. Fazekas Vivien volt az első, aki gólt szerzett, őt követte Kiss Fanni, aki mesterhármasával segítette a győzelmet. Eredményes volt még Katona Vanda Laura (4 találattal), illetve Szalontai Georgina (szintén elképesztő, 4 góllal). A lányok jelenleg a tabella második helyét foglalják el 39 ponttal, a 16. fordulóban pedig Kazincbarcikáról hozhatják el az újabb 3 pontot.

Országos U19, Kiemelt, 16. forduló

Újpest FC – Puskás Akadémia FC 2-5

U19-eseink gólgazdag mérkőzésen kaptak ki 5-2-re, hazai pályán. Az első félidőiben Kruppai Adrián zörgette meg a hálót, majd Tóth Máté György is eredményes volt, de az újpesti fiatalok végül nem bírtak el a listavezető Puskással. A mieink így a tabella 10. helyén állnak, a következő körben pedig Győrben lesz esélyük bizonyítani.

 

Országos U17, Alap, 16. forduló

Újpest FC – PMFC 1-1

U17-eseink hazai pályán játszottak döntetlent a Pécs ellen. A mérkőzés 10. percében szerezte meg az ellenfél a vezetést, amit egészen az utolsó pillanatokig tudott is tartani. A 93. percben viszont jött Jászberényi Péter, és megmentette az egyik pontot az újpestiek számára. A 17. fordulóban Kecskeméten lépnek pályára a lila-fehérek.

Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 19. forduló

Újpest FC – Szolnoki MÁV Utánpótlás FC 1-2

U16-os fiataljainkra rangadó várt, hiszen az éllovas Szolnokot fogadták. Az ellenfél már az első játékrészben 2-0-s előnybe került, ám a szünet után sikerült szépítenünk, méghozzá Lugosi Krisztián góljával. Az egyenlítés viszont sajnos nem sikerült, a vége így 1-2 lett, amellyel a mieink a második helyen, lemaradásunk pedig már 4 pont a szolnokiak mögött.

 

U16-osaink elsöprő győzelemmel zsebelték be a 3 pontot

Második csapatunk fordulatos meccsen ikszelt a listavezető Putnokkal.

WEB46 7vege

NB III, 22. forduló

Újpest FC II –Putnok FC 3-3

NB III-as csapatunk gólzáporos mérkőzésen játszott döntetlent a Putnok együttesével, hazai pályán. Az első játékrészt 1-0-ás előnnyel zártuk, köszönhetően Tóth Ákos találatának. A fordulás után az ellenfél egyenlített, majd a mieinktől Tóth Ákos másodszor is villant, így újra nálunk volt a fór. A vendégek azonban nem adták fel, újból egalizáltak, sőt, egy kapu előtti kavarodás után a hajrában a vezetést is megszerezték. Nem ez volt viszont az utolsó érdemi történés, a ráadás perceiben Mari Zoltán köszönt be egy gyönyörű támadás végén, így a végeredmény 3-3 lett. A tabellán továbbra is a 6. helyet foglalja el Mundi Viktor együttese, amely a 23. fordulóban Cigándon bizonyíthat.


Országos U19, Kiemelt, 15. forduló

DVTK – Újpest FC 2-2

U19-es alakulatunknak nem sikerült eldönteni a mérkőzést a DVTK otthonában, a végeredmény 2-2 lett. A miskolciak a második félidőben szereztek vezetést, ám a mieinktől Hallay Zalán, egyenlített, majd a második diósgyőri gólra Briz Csongor válaszolt. A lila-fehérek ezzel a döntetlennel a 10. helyen állnak, a következő körben pedig a Puskás Akadémiát látják vendégül.


Országos U17, Alap, 15. forduló

Szeged-Csanád Grosics A. –Újpest FC 1-0

U17-eseink idegenben szenvedtek vereséget, nem bírtak el a szegediekkel. Az ellenfél már az első félidőben megszerezte a vezetést, és ezt meccs végéig sikerült is tartania. A 16. fordulóban a PMFC csapatával szemben lesz esélye javítani a mieinknek.


Regionális U16, Kiemelt, Kelet, 18. forduló

Gyöngyösi AK – Újpest FC 0-8

U16-osaink elsöprő, 8-0-ás győzelmet arattak Gyöngyösön a 18. fordulóban. A házigazdának esélye sem volt, az újpesti srácoktól csak úgy záporoztak a gólok. Kiss Gábor, Katona Benedek László és Oláh Tamás Bendegúz kétszer is villant, de Vékony Marcell Márk és Zserai Dávid is betalált. Ezzel a sikerrel tabella második helyén állnak a lila-fehérek, és legközelebb a Szolnok csapatát látják vendégül.

 

banner szelfizz

Újpest Football Club

1044 Budapest, Megyeri út 13.