Shop: 25 % kedvezmény csütörtök estig !
2013-03-05 09:47 - ujpestfc.hu
A Paks elleni meccsjegyet bemutató, illetve a bérletes szurkolóinknak extra kedvezményt biztosítunk

Az Újpest Shop lehetőségeihez mérten kedveskedni szeretne a szurkolók részére Ferencváros elleni derbi előtt, ezért most extra kedvezményt biztosít a vásárlásoknál.

Azon drukkerek, akik bemutatják az Újpest Shopban a Paks elleni mérkőzésjegyet vagy a tavaszi idényre vásárolt bérletet, 25% kedvezmény kapnak egy általuk kiválasztott – nem akciós áron árusított – termék árából.

A jegyet nem kötelező leadni az üzletben, viszont pecséttel és aláírással ellátjuk, így csak egyszer lehet felhasználni. A bérletek sorszámát szintén felírjuk, így azokkal szintén csak egyszer lehet felhasználni a kedvezményt. Az extra kedvezmény 2013. március 4. 13:00 órától, március 7. 19:00 óráig, tehát négy teljes napon keresztül vehető igénybe.

A hétvégén több új termékünk is debütált, amelyek már felkerültek a webshopba is. Ilyen például az antikolt hatású ezüstös és bronzos kivitelben elkészült domború címer matrica, amely minden létező felületen megragad (fa, fém, műanyag, stb.), feltéve ha megfelelően le van tisztítva.

Már gyerek méretben (104-164-ig) is megvásárolható a No.1 lila póló, sőt új kismezt is gyártattunk. Ősszel a lila idegenbeli mezről mintázott kismezt lehetett megvásárolni, tavasztól a csíkos hazai mezünket gyártattuk le.

A héten a helyszínen tart még a 10 000 Ft feletti akciónk is, igaz már csak az alábbi termékek közül lehet választani: 3 db gyerek garbó, 1 db 3XL-es lila trikó, kék, szürke, fehér színben S-es méretű címeres alsónadrágok (ez nincs fent a webshopban), 2 db polár lila és fekete sál, 1 db kötött kesztyű, és 1 db fekete Újpest FC kötött sapka és 1 db lila címeres gyerek sapka.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy immáron újra minden méretben kapható a lila mez és a kapucnis felső is (S-3XL-ig)!

A héten tehát minden eddiginél adottabb a lehetőség, hogy lilába öltöztessük a vendégszektor az Üllői úton!

Az Újpest Shop a Ferencváros elleni mérkőzéssel kapcsolatban jegyinformációkkal nem tud szolgálni, a belépők mind elfogytak. 

www.ujpestshop.hu
www.facebook.com/ujpestfcshop