20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

DVSC - Újpest FC

Debreceni Nagyerdei Stadion, 2019. február 2. 0:00

Debreceni Nagyerdei Stadion
2019. február 2. 0:00

Véget ért a Movember
2018. december 3. - ujpestfc.hu
A „Növessz bajuszt és ments meg egy manust” kampány a végéhez ért, és játékosaink egy valódi borbély kezei alatt váltak meg arcszőrzetüktől.

Litauszki Róbert, Zsótér Donát és Bojan Sanković vállalta, hogy a Movember kampány mellé állva nem csak felszólalnak a néma férfibetegség, vagyis a prosztatarák megelőzése mellett, hanem ahogy azt kell, az arcszőrzetükhöz sem nyúlnak egy hónapon keresztül.

A hónap és a Movember kampánya is november 30-val lezárult, ezért játékosainkat megleptük egy profi borbéllyal, hogy az egy havi szőrőzést méltóképpen búcsúztassák.

Litauszki Róbert - aki maga is rendszeresen vesz részt szűrővizsgálaton - elmondta, azért fontos az ügy mellé állni, mert bár mindenki tudja, ha a Lánchíd rózsaszín és a nők gyalogolnak, akkor a mellrák ellen küzdünk, erről szinte nem is beszélnek az emberek, pedig ugyanolyan komoly betegség. Mint apuka és mint sportember is fontosnak tartja az egészséget és a szűrővizsgálatokat, ezért nem volt kérdés, hogy a kampány mellett áll és természetesen jövőre is eldobja a borotvát egy hónapra.

Csapatunk tagjait a DeColl Hair Shop (Budapest, VI. Szinyei Merse u. 10., Instagram: barber.bari) mesterborbélya, Baranyai Marcell vette kezelésbe.

#26

Nagy

Dániel

#26 Nagy Dániel