20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

DVSC - Újpest FC

Debreceni Nagyerdei Stadion, 2019. február 2. 0:00

Debreceni Nagyerdei Stadion
2019. február 2. 0:00

Hosszabbítottunk jolly jokerünkkel!
2018. június 25. - ujpestfc.hu
Újabb két esztendőre írt alá a minden poszton bevethető játékosunk.

Kitűnő képességgel megáldott labdarúgónkat továbbra is játékoskeretünkben akartuk tudni, így mindenképp bővíteni szerettük volna lila-fehér mezben eltöltött éveinek számát. 

A 2015/2016-os szezon óta alapemberünknek számító Balázs Benjámin, az edzőtáborba indulást megelőző órában tárgyaláson vett részt, amely keretei között meghosszabbította szerződését klubunkkal. Nem túlzás azt állítani, hogy 21-es számú játékosunk egy igazi jolly jokerként funkcionál csapatunknál, hiszen számtalan poszton fordult már meg, és a pálya minden pontján kiváló teljesítményt nyújtva állta meg a helyét. Az egyeztetést követően Benjámin újabb két évre írt alá. Aduászunkat az egyezkedést követően állásfoglalásáról kérdeztük.

"Egy ilyen sikeres szezon után titkon bíztam benne, hogy a klub hosszabbítani tervezi a szerződésemet. Az elmúlt három évben szívemhez nőtt a lila-fehér együttes, így boldoggá tesz, hogy további két évre marasztaltak. Rengeteg új élménnyel gazdagodtam az itt eltöltött idő alatt, hisz’ Magyar Kupa-győztesként és bronzéremmel a nyakunkban zártuk a 2017/18-as szezont. Örömmel tölt el, hogy Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező klubjánál folytathatom továbbra is pályafutásomat. Hajrá, Lilák!" - így a minden poszton bevethető labdarúgónk.

Balázs Benjáminnak további sikerben gazdag lila-fehér éveket kívánunk! 

 

#17

Răzvan

Horj

#17 Răzvan Horj