20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

MOL Vidi FC - Újpest FC

Székesfehérvári Sóstói Stadion, 2018. november 21. 19:00

Székesfehérvári Sóstói Stadion
2018. november 21. 19:00

Soha nem fogom elfelejteni az Újpestet - exkluzív Bardhi interjú
2017. december 6. - ujpestfc.hu
Korábbi meghatározó játékosunk egy igen rangos elismerést vehetett át, amihez klubunk az elsők között gratulált.

Enis Bardhit a napokban ritka elismeréssel díjazták. Korábbi 7-es számú játékosunk a 2017-es évben nyújtott teljesítménye végett az év játékosa címet érdemelte ki Macedóniában. A hír hallatán Böőr Zoltán klubmenedzserünk az Újpest FC nevében azonnali és legmagasabb gratulációját fejezte ki a nem is olyan rég még lila-fehér mezben focizó technikás játékosnak. Később Méhes Tamás kommunikációs vezetőnk beszélgetett Bardhival.

Milyen az élet több mint 2200 kilométerre a negyedik kerülettől?

Nagyon jól érzem magam Spanyolországban, Valencia pedig - akárcsak Budapest - egy nagyon szép város. Szerencsére itt is sok kiváló barátságot kötöttem már, elsősorban a csapattársakkal, akik mindent megtesznek, hogy minél jobban, kellemesebben teljenek napjaim.

Akkor egy igen jó helyre kerültél?

Ugye sokszor elmondtam anno, egy olyan csapatba szeretnék igazolni, ahol tovább fejlődhetek, és még magasabb szintre tudok lépni a saját pályafutásomban. Határozottan állítom, jó választás volt a Levante csapata, itt minden adott, hogy egyre jobb és jobb legyek.

Hogy emlékszel vissza a Magyarországon töltött éveidre?

Soha nem fogom elfelejteni az Újpestet. Három évet töltöttem a Megyeri úton, minden onnan indult, ami a profi labdarúgói karrierem illeti. Az első nagy csapat volt, ahová igazolhattam, és mindig emlékezni fogok a csapattársaimra, az edzőimre, a sportpszichológusomra és természetesen a szurkolókra. Újpestről is mindenki részese ennek a díjnak, amit most átvehettem.

Akkor gondolom, nem szűnt meg a beszélgetés egykori csapattársaiddal…

Persze, hogy nem! Néhány játékossal folyamatosan tartom a kapcsolatot, üzeneteket váltunk egymással, jókat beszélgetünk.

Ha már üzenetek! Klubunk mára már minden utánpótlás-korosztályban versenyeztet csapatokat. Mit üzennél a több mint 300 gyereknek, akik az Újpest FC fiatal csapataiban nevelkednek?

Az én üzenetem így szól nekik: Már most egy nagyon jó klubban fociznak, ahol minden adott a fejlődésükhöz, és hogy elérjék a legjobb formájukat. Hinni kell magukban és a kemény munkában, meglesz a gyümölcse.

Végezetül visszatérve hozzád és a jövődhöz. Foglalkoztat, hogy mi lesz veled mondjuk öt év múlva?

Nem tudom, mi fog történni öt év múlva. Most mélyen megélem, amit az élet adott nekem, és élvezem, hogy a jó úton járhatok.

Az Újpest FC továbbra is büszkén figyeli egykori játékosa minden mozzanatát a spanyol élvonalban, és természetesen szorít Enis Bardhinak, hogy minél több hasonló rangos trófeát nyerjen még hosszú pályafutása során.

#2

Szűcs

Kristóf

#2 Szűcs Kristóf