20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Bátaszék SE - Újpest FC

Bátaszék Sportegyesület Sporttelepe, 2018. szeptember 22. 15:00

Bátaszék Sportegyesület Sporttelepe
2018. szeptember 22. 15:00

Utánpótláscsapataink eredményei
2017. október 10. - ujpestfc.hu
Gyűjtőcikkben fiataljaink hétvégi mérlege.

BLSZ bajnokság

Testvériség SE - Újpest FC U19 : 1 - 3

Gólszerzőink: Németh Á., Hulicsár, Hajnal

Mundi Viktor, a felnőtt BLSZ első osztályú bajnokságban résztvevő, U19-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „A mérkőzés elején nem találtuk a ritmust, keveset tudtunk az ellenfél védelme mögé kerülni. A félidő felétől váltottunk, az ékre felívelt labdák utáni szituációkból három gólt szerezve eldöntöttük a mérkőzést. A második félidei teljesítményünket nehéz értékelni, a csapat mélyen tudása alatt játszott.”

Jó teljesítményt nyújtottak: Horváth R., Máté, Hajnal

U19-es bajnoki mérkőzés

Újpest FC U19 - Békéscsaba: 6 - 0

Gólszerzőink: Barabás (2), Fülöp, Csongvai, Katona, Szalai

Kovács Ervin megbízott edző így értékelte a mérkőzést: „A srácok nagyszerűen játszottak, jól működött a csapatjátékunk, aminek az eredménye ez a fölényes siker. Gratulálok minden játékosnak a teljesítményéhez!”

U16-os bajnoki mérkőzés

Békéscsaba - Újpest FC U16 : 2 - 1

Gólszerzőnk: Földes

Szekeres Zoltán, U16-os csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Sajnos nem tudtuk az elmúlt két mérkőzésen nyújtott játékunkat nyújtani, amelynek okait elsősorban magunkban kell keresni.”

U15-ös bajnoki mérkőzés

Újpest FC U15 - Monor SE : 8 - 1

Gólszerzőink: Bernáth, Balogh (3), Antal (3), Rázmán

Kiss Ferenc megbízott edző így értékelte a mérkőzést: „Nem volt egy súlycsoportban a két együttes, nagy volt a sebességkülönbség a javunkra.”

U14-es bajnoki mérkőzés

Monor SE - Újpest FC U14 : 0 - 7

Gólszerzőink: Büki, Takács, Dalnoki, Gulyás, Szieber (2)

Weisz Tamás, U14-es csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Mindkét félidőben jól játszottunk, csapatom nagyon motivált volt. Akaratot, alázatot, sok munkát, jó játékot, szép gólokat, szép megoldásokat, csapatmunkát és futballszeretetet láttam a pályán. Gratulálok a csapatomnak!”

Leány U19-es bajnoki mérkőzés

Dorogi FC - Újpest FC U19 : 0 - 8

Kiss Fanni, U19-es női csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „Ellenfelünk nem mutatott nagy ellenállást. Az első percekben nehezen tudtuk áttörni védelmüket, de az első gól megszerzése után folyamatos szép játékkal, kijátszott helyzeteket alakítottunk ki. Gratulálok az egész csapatnak, mindenki jó teljesítményt nyújtott!”

JET-SOL Liga bajnoki mérkőzés

MTK Hungária FC - Újpest FC : 8 - 0

Oroszi Sándor, női csapatunk vezetőedzője így értékelte a mérkőzést: „A mérkőzés nem a terveink szerint alakult, és a kapusunk teljesítménye sem volt megfelelő.”