20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő

Újpest FC - Neftçi PFK

Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 2018. július 19. 21:00

Budapest, Szusza Ferenc Stadion
2018. július 19. 21:00

Szurkolói információk
2017. augusztus 10. - ujpestfc.hu
Gyülekezés és utazás a Budapest Honvéd elleni mérkőzésre.

Kedves Szurkolók!

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd – Újpest FC labdarúgó mérkőzés - 2017. augusztus 12-én 18.00 órai kezdettel - kerül megrendezésre a Bozsik Stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a Rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni.

Kérjük, hogy szurkolóink az alábbi módokon közelítsék meg a stadiont:

Fanatikusaink részére a 3-as Metró Határ úti metró megálló melletti P+R parkolónál gyülekező hely kerül kialakításra 16 órától. Az itt gyülekezők szervezetten, bérelt BKV buszokkal kerülnek átkísérésre (16 óra 15 perces indulással) a Bozsik Stadion vendégkapujához, majd a mérkőzést követően vissza a Határ úti metróig.  

A Bozsik Stadion területére kizárólag azon szurkolók kerülhetnek beléptetésre, akik a szervezett utazási formát választva – melynek feltétele az érvényes, elővételben megváltott belépőjegy megléte -  közelítik meg a mérkőzés helyszínét.

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a III-as kapu közötti szakaszon, így a lezárt területre csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be.

A mérkőzést követően a Puskás Ferenc utca zárva marad a bérelt BKV buszokra történő felszállás idejéig.

Kérjük, hogy mindenki időben érkezzen a meghirdetett találkozási helyre, tekintettel arra, hogy a szurkolók átvizsgálása miatt a stadionba való bejutás az átlagosnál több időt fog igénybe venni.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben a Rendőrség minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményez!

Köszönjük megértésüket!                                                                                                                                 

#8

Cseke

Benjámin

#8 Cseke Benjámin