20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő
Kecskés Ákos ismét címeres mezt ölthet magára
2017. április 19. - ujpestfc.hu
Fiatal és tehetséges védőnk a húsvéti hosszú hétvégén ismét U21-es válogatott behívót kapott, így mozgalmas hete van 15-ös számú játékosunknak.

Ákost szerda délelőtt telefonon, már Szlovákiában értük utol.

Két bajnoki forduló között válogatott edzőtábor?

Igen, de ez csak egy rövidke összetartás lesz, mindössze egy hetes. Hétfőn kezdődtek az edzések Telkiben, így már túl vagyunk pár kemény tréningen. Ma Szlovákia U21-es válogatott csapata ellen játszunk felkészülési mérkőzést északi szomszédunknál, csütörtökön pedig már ismét a Megyeri úton edzem.

Mit vársz a felkészülési mérkőzéstől?

Egy hónapja játszottunk utoljára, akkor a görögök ellen léptünk pályára. Remélem, ahhoz a meccshez képest előrébb tudunk lépni. Bízom benne, hogy ma a csapat játéka és a saját teljesítményem is előremutatóbb lesz. Számomra fontos, hogy stabilan focizzak, valamint folyamatosan fejlődjek.

Térjünk vissza a negyedik kerületbe. Múlt hétvégén a Gyirmót két pontot elrabolt tőlünk, mi volt a gond azon az összecsapáson?

Igazság szerint a gyirmótiak két százszázalékos helyzetet váltottak gólra a mi két hibánkból. Míg mi ismét elpuskáztunk több olyan lehetőséget, amiből gólt szerezhettünk volna. Sajnáljuk, hogy így alakult a mérkőzés, de most már a Mezőkövesdre kell koncentrálnunk.

Mit vársz az előttünk álló találkozótól?

Ugye szombati ellenfelünk a múlt hétvégén 1-1-es döntetlent játszott a Videoton ellen, ami azért azt mutatja, hogy lassan kilábalnak a rossz szériájukból. Nekünk ismét nagyon fontos lenne a három pont, ezért nem kérdés, hogy győzelemmel szeretnénk hazatérni Mezőkövesdről. A sikerhez minimum olyan jó és eredményes játékot kell produkálnunk, mint a legutóbbi Vasas elleni bajnokinkon. Úgy vélem, nemcsak a most szombati meccsre kell azt a formát átmentenünk, hanem a hátralévő meccsek mindegyikére. Ha ez sikerül, az idény végére a bajnoki tabellán jócskán előrébb ugorhatunk.   

#29

Németh

Gergő

#29 Németh Gergő