20Bajnoki
Cím
10Magyar Kupa
Győzelem
3Szuperkupa
Győzelem
3Ezüst-
cipő
1Bronz-
cipő
A jövő a miénk!
2017. április 18. - ujpestfc.hu
U17-es csapatunk múlt héten egy színvonalas nemzetközi tornán vett részt.

A Future Talents Cup-ot, azaz a jövő reménységeinek szervezett kupát azzal a céllal indították útjára, hogy elősegítse az utánpótlás korú futballisták nemzetközi tapasztalatszerzését. U17-es együttesünk az AC Sparta Praha visszalépése után kapott lehetőséget arra, hogy három nap alatt háromszor pályára lépjen a 2x35 perces meccseken, ahol minden trénernek 7 cserélési lehetősége volt mérkőzésenként.

Füle Antal vezetőedző így nyilatkozott a tornát követően: „Elsősorban a tapasztalatszerzés volt számunkra a legfontosabb ezen a három találkozón, ahol olyan neves ellenfelekkel szemben álltunk helyt, mint az SK Slovan Bratislava, a Brabant United, valamint az FC Banik Ostrava. Nagyon jó iramú összecsapásokat játszottunk, amikből rengeteget tanulhattunk, hiszen ilyen típusú ellenfelekkel nem sokszor találkozhatunk itthon. Rendkívül motiváltak voltak a fiúk, élvezték a torna minden pillanatát. Bízom benne, hogy lesz még arra lehetőségünk, hogy ilyen erős csapatokkal mérjük össze tudásunkat a jövőben.  

Az egyes mérkőzéseket tekintve a szlovákokkal szemben 2-0-s hátrányból álltunk fel 2-2-re, végül egy elkerülhető hibát követően 3-2-re kikaptunk.
A Brabant Unitedet 1-0-ra győztük le úgy, hogy végig uralni tudtuk a találkozót, jól futballoztak a srácok.
Az utolsó összecsapásunkat az FC Banik Ostravaval játszottuk, 1-0-s vezetést szereztünk, azonban a végén 1-1-et mutatott az eredményjelző. Sok lehetőségünk volt az első félidőben, hogy bebiztosítsuk a győzelmünket, de nem éltünk velük.”

Gratulálunk gólszerzőinknek: Suhasztovnak, Kecskésnek (aki duplázott), Bocsinak, és persze az együttes többi tagjának is a szép szereplésért!!!